IMG_8688.jpg

 

Heipparallaa taas! Blogi piti jälleen pientä "lomailua" sillä välillä kun oma arki oli kaukana lomailuista. ;) Syksy on kulkenut lujaa vauhtia eteenpäin töiden ohella ja huomasinkin että kappas, kohta lähenee aika kun perinteisesti laitan jo kyntteliköt ikkunoille. Yleensä maltan odottaa marraskuun puolelle, mutta ensi viikosta on tulossa kiirettäkin kiireisempi viikko joten eilen oli sopiva aika aloittaa joulun hömpötys. *iiiiiiks..* Yhtä ikkunaa lukuunottamatta, valaisee kotimme ikkunoissa iltaisin valo joka muistuttaa vain yhdestä asiasta: joulu lähenee.

 

IMG_8680.jpg

 

Tällä viikolla itselläni oli sopiva mielentila alkaa siivoamaan kaappeja läpi. Itse vaadin siihen hommaan tietynlaisen "kiukku-tilan" jolloin kaapit varmasti tyhjenevät. Mikäli siivoaisin kaappeja pikkuhiljaa ja rauhassa, tiedän  etten malttaisi heittää mitään pois. Noh, kerran vuodessa käyn koko huushollin kaapit läpi ja tänäki vuonna niistä irtosi 8 jätesäkillistä tavaraa pois!!! Huh kun on kevyt olo.. :D

 

IMG_8671.jpg

 

Ennenkuin aloitan varsinaisen joulun kotiin laittamisen, valmistautuu kotimme joulun odotukseen tunnelmallisten valojen ja tuoksujen kauttta.

Eilen mieheni totesi kotimme olevan kuin lamppukauppa.. ;)

 

IMG_8672.jpg

 

Tyttären tekemä valokehikko sai paikan eteisestä.

 

IMG_8669.jpg

 

Makuuhuone pysyy edelleen vaaleana ja kevyenä, sillä nukahdan ja rauhoitun parhaiten kun huone on yksinkertaisen "tyhjä".

 

IMG_8670.jpg

 

Poikamme taideteos pääsi takkahuoneesta makuuhuoneeseen. Teos oli ehdottomasti kehystettävä, sillä poikamme on piirtänyt varmasti 10 vuoden aikana tasan kaksi kertaa; kehyksissä olevan piirustuksen sekä kodinhoitohuoneemme kaapinoveen. :D Häntä ei juurikaan kynät ja pensselit nappaa.. :D

 

IMG_8675.jpg

 

Pojan huone on saanut värikseen harmaa-valko-mustaa.

 

IMG_8680.jpg

 

Keittiöön laitoin jouluverhot jotka kuitenkin hienosti kätkee himmeän tekstin joka paljastaa ne jouluverhoiksi. Punainen verhon reunus ja punainen mariskooli riittää toistaiseksi.

 

IMG_8664.jpg

 

Sohvan ja nojatuolien päälliset saivat eilen pesukoneessa kyytiä ja yllätyn joka kerta, kuinka hyvin päälliset ovat kestäneet vuodesta toiseen suhteellisen kovaa kulutusta.

Vuoden ekat glögitkin tuli jo juotua joten eiköhän ne ensimmäiset joulutortutkin olisi paistettava pikapuolin..? ;)