IMG_1382-normal.jpg

 

Tämän kakun synty oli vähintääkin vahinko. Kakun päällä oleva massa on Cake Popseista jäänyttä suklaasulaa jonka joukkoon popseja dipatessa irtosi myös Cake Popsin massaa. Lisäsin loput appelsiinimarmeladit tähän "jämäseokseen" ja mietin miten voisin hyödyntää kyseisen suklaa/appelsiiniseoksen. Päätin tehdän pienen suklaisen kakkupohjan. Valitettavasti varsinaisesta suklaaseoksesta minulla ei ole antaa sen tarkempaa ohjetta muutakuin suklaata, appelsiinimarmeladia ja appelsiinituorejuustoa sekä kakkupohjapaloja. Mittasuhteista ei harmainta aavistusta! :D

Pohja:

2 kananmunaa

1 dl sokeria

1/2 dl vehnäjauhoja

12 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 rkl (kukkurallista) tummaa kaakaota

Vaahdota munat ja sokeri. Kääntele joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa.

Koska kakkupohja oli pieni, en siis halkaissut sitä vaan kostutin appelsiinimehulla kakun pohjaa. Päälle levitin suklaa-appelsiinimassan ja päälle ripottelin karpalojuustokakun pohjasta jääneitä piparkakunmurusia.

 

IMG_1380-normal.jpg

 

Hyödyntäkää rohkeasti jämät leivonnaisista mikäli niitä jää ja laittakaa luovuutta peliin! Lopputuloksesta varmasti tulee hyvä! Tämä kakku oli ainakin todella herkullinen ja ainutlaatuinen, sillä samanmakuista tästä ei varmasti toisella kerralla onnistu saamaan. ;)