20150113_133539.jpg

 

Noniin.. aika palata blogin äärelle takaisin. Pitihän sitä palata jo aikoja sitten, mutta valitettava tosiasia on että tilanteiden muuttuessa ja omaa energiaa säästäessä, itse karsin ajankäyttö ongelmat harrastuksesta, ja tämä on yksi niistä. Tosin ei kyllä ole ollut juurikaan mitään postattavaakaan. :D

No mutta mihinkäs sitä viimeksi täällä blogissa jäimmekään? Noh, Kerttu sairasteli ja tuntui että sairastelut eivät ota loppuakseen. Käytin koiraa eläinlääkärillä muutamaan kertaan ja kyllähän se koiravanhus siitä toipui viimein. Kuvassa näkyy eläinlääkärin pihaan päästyämme koiran ilmeen kun Kerttu ymmärsi minne olimme menossa, ei kiva paikka ei.. :( Mutta nyt koira voi hyvin!

 

20150109_210549.jpg

 

Tammikuun alussa olimme mieheni kanssa Apulannan jäähallikeikalla Barona Areenalla. Se oli minulle 10 vuotis hääpäivälahja sillä olen armoton Apulanta fani, ollut jo lapsesta saakka. Keikka oli TÄYDELLINEN ja en olisi ikipäivänä uskonut että sitä liikuttuisi näin liki 30-vuotiaana "Mato"-kappaleesta. :D Jotenkin vain ajatus siitä kuinka sitä itse on bändin musiikin rinnalla elänyt oikeastaan koko lapsuuden, nuoruuden, alkuaikuisuuden ja aikuisuuden. Niihin kappaleisiin liittyy niin paljon ihania ja ikäviäkin muistoja. Niillä on itselle niin iso merkitys. Niiden laulujen rytmissä on iloittu, itketty, kapinoitu, lenkkeilty ja mietitty. Elävästi jokaisesta kappaleesta kyseisellä keikalla tuli mieleeni tärkeitä muistoja elämän varrelta. Lisäksi mieleeni muistui tärkeitä ihmisiä aina lapsuudesta saakka. Lähinnä nauratti ajatus myös siitä että iki-ikivanhoja Apulanta kappaleita joita silloin lapsena kuunteli, ne sanat pysyvät mielessä näköjään pysyvästi. ;) Mietinkin, olisiko tässä elämässä koulunkäyntikin ollut menestyvämpää jos Apulannan laulujen opettelun sijaan olisikin kuluttanut energiani läksyjen lukemiseen ja kokeisiin lukeminen olisi nuorena hoitunut ilman kuulokkeita korvilla Apulannan tahtiin? ;D Mutta onneksi sanat oli opeteltuna sillä kun bändi saapui, tämä rouva ei penkissä istunut hetkeäkään vaan lauloi ja fiilisteli mukana! <3

 

20150109_190229.jpg

 

Oli oikein mukavaa pukeutua hieman rokahtavammin ja sipaista tummemmat meikit silmille normaalista arjesta poiketen. Muutenkin oli mahtavaa viettää miehen kanssa kaksin viikonloppua. Ja jotakin mitä odotin jo pitkän aikaa kuten jokaisena hotellireissuillani...

 

20150110_091411.jpg

 

Hotellin aamupala! Se tunne, kun saat valmiista pöydästä noutaa toinen toistaan ihanampia aamupala-aineksia ja kasata niistä mieluisen. Eikä kukaan laske kuinka monta kertaa santsaa! ;) Itse taisin käydä linjastolla kolme kertaa! :D Tuo aamu ei alkanut kyllä puurolla.

 

20150125_131510.jpg

 

Vaikka sitä toisinaan on hienoa päästä irti arjesta, myönnän olevani rutiinien ja arjen rakastaja. Selkeä rytmi ja arkirutiinit ovat ne joista nautin myös. Ja arki meillä tosiaan alkoikin. Aloitin nimittäin opiskelun ja koulu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Kaiken kaikkiaan koko perhe on tottunut ajatukseen uudesta arjesta. Ja lisäksi on ollut hienoa saada tutustua uusiin ihmisiin! :)

Huvittuneena katselin kun tytär päällysti koulukirjojani, itse en ole oppinut kirjojen päällystämistä niin että niistä tulisi siistejä! Mummi opetti tyttöä päällystämään kirjoja joskus ja tyttö vastaa siitä hommasta keväät ja syksyt. ;)

Uuden arjen myötä keittiössä ei juurikaan ole ehditty leipomaan ihmeitä, pääasiassa keittiössä on päivittäin loihdittu arkisia kotiruokia, keittoja ja laatikoita. :)

Ja yllätys yllätys, viime marraskuusta kestänyt flunssakierre jatkaa kiusaamistani edelleen.. juuri kun sitä ehti viettää terveenä viikon verran, iski flunssa takaisin päälle eikä tunnu lähtevän. :/ Eilen tuli käytyä lääkärillä ja petipotilaana olo jatkuu.

 

20150117_123330.jpg

 

Tytär on ollut keittiössä leivontapuuhissa ahkerampi kuin minä ja loihti viimeksi appelsiinimuffinsseja. :) Laitan ohjetta jossakin kohtaa.

Sellaista täällä. Toivottavasti seuraava postaus tulisi nopeammin kuin viimeksi.. ;)