Pupustamme on toivottu omaa postausta joten toiveesta sellainen tulee nyt. :) Pumpulimme on 2 vuotias kääpiöluppa tyttö. Ylläolevassa kuvassa on pupun ja Kerttu-koiramme ensi tapaaminen.



Pumpuli on äärettömän utelias! Ja ainoa joka huomaa kodissamme HETI kaiken uuden (huonekalujen siirtämiset, uudet sisustusjutut lattioilla) ja menee samantien niihin tutustumaan, lähtee pois, tulee takaisin ja haistelee, lähtee pois ja palaa taas heti takaisin kunnes omaksuu asian uudeksi. Valtava uteliaisuus mutta pieni arkuus samassa paketissa. :) Kuvassa olevat lasten karkitkin olohuoneessa oli heti mentävä tarkastamaan! ;)



Pumpulin oma kotipesä on siis häkki takkahuoneessamme. (Taustalla Ketun venyttelyt). Häkki ei ole avoinna siis kokoaikaa vaan Pumpulilla on päivittäin omat vapaanaolo ajat valvotusti. Vaikka kaverukset tulevatkin hyvin toimeen keskenään, yksin heitä en vapaaksi keskenään jättäisi ikinä sillä eläin on aina eläin. Emme kuitenkaan kulje perässä jokaista pömpötystä valvomassa vaan pupu saa kulkea vapaana ollessamme vain paikalla ja tiedostaessamme olinpaikat.



Tuollainen harmaa läikkä erottuu päivittäin lattiastamme! :D Neiti tykkää rentoutuneesti levätä jalat pitkälle taakse heitettynä olohuoneemme lattialla tai takkamme eduslasin päällä. Olohuoneesta olemme rajanneet Pumpulin pääsyn lasten huoneisiin sekä eteiseen. (Tosin ovi on jäänyt muutaman kerran raolleen eikä ole ollut epäilystä siitä missä pitkäkorva on samantien jo ollut..)



Pumpuli on sisäsiisti ja vapaanaolo aikanakin käy häkissä tekemässä omassa pisulaatikolla tarpeensa ja palaa vapaalle jälleen. Huippua!!
Ja tätä hehkutusta en ole ääneen ikinä maininnut sillä tiedän tämän sanoessani että varmasti tämäkin toteutuu, mutta pitkäkorva ei ole saanut yhtä ainutta tuhoa aikaiseksi, ei kertakaikkisesti mitään! :O



Valjaiden kanssa Pumpuli pitää ulkoilusta todella paljon keväisin ja kesäisin. :) Kesäisin hänellä on oma ympäriverkotettu ja vieläpä katettu aitaus ja oma iso koppi. Tosin kovin synkillä ja sateisilla (tai helteisillä) kesäilmoilla vaikka häkissä olisi kuinka suojaisaa, tämä äiti heltyy ottamaan pitkäkorvan sisätiloihin suojiinsa. <3

Sellainen karvakaveri seuranamme.