IMG_9418.jpg

 

Itsenäisyyspäivänä Suomen täyttäessä 100 vuotta, päätimme juhlistaa tätä arvokasta päivää myös perheessämme. Itse olin töissä aamuvuorossa ja töistä palatessa oli tytär leiponut iltakahville herkulliset leivokset.

Kävimme saunassa jo iltapäivällä. Ruoat olivat lämmittämistä vaille valmiina ja isäntä saa tällä kertaa pisteet siitä, että hoisi päivällisen valmiiksi. Sain vain saapua ruokapöytään. ;)

 

IMG_9429.jpg

 

IMG_9421.jpg

 

Jälkkäriksi nautimme kahvin kanssa tyttären Suomi-leivokset.

 

IMG_9430.jpg

 

Köllähdimme olkkariin katselemaan telkkaria ja odottelimme alkavia linnan juhlia. Katselimme koosteita itsenäisyyspäivänä tulleista ohjelmista.

 

IMG_9433.jpg

 

Klo 18 sytytin perinteisesti kaksi kynttilää keittiön ikkunalle.

 

IMG_9434.jpg

 

Linnan juhlien alkaessa onnittelimme Suomea skoolaten omenamehut. :)

 

On hienoa ajatella elävänsä palan tulevaa historiaa ja muistaa kuinka on elänyt aikaa jolloin Suomi täytti 100 vuotta. Olen kiitollinen aiemmille sukupolville jotka tämänkin päivän ovat mahdollistaneet meille juhlistettavaksi ja vieläkin onnellisempi ajatuksesta, että meidän tulevat sukupolvet muuttavat maailmaa eteenpäin. Niin paljon hyvää kuin tämänkin hetkinen maamme pitää sisällään, toivon sen olevan tulevaisuudessa vieläkin parempi!

Kuopuksemme sanoin itsenäisyyspäivänä: "Jos sitä joskus o ollu koviakin aikoja ni pakko kai niitä pehmeitäkin on tulla"!