IMG_8576.jpg

 

Olen enemmän kuin täpinöissäni. Sinä päivänä kun Apulanta ilmoitti tulevasta jäähallikeikasta ja liput tulivat myyntiin, ilman että tarkistin kalenteristakaan onko kyseiselle viikonlopulle menoa, olivat liput jo ostettuna minulle ja miehelleni. Onneksi tammikuu on jo edes näin lähellä.

 

apis.jpg

 

2015 tammikuussa olimme viimeksi Apulannan keikalla kun he esiintyivät Barona-areenalla. Silloin en alkujaan tietänyt edes pääseväni sinne, ja kotona miehelleni mainitsinkin useasti harmitustani siitä. 10v hääpäivälahjaksi eräänä iltana mies kertoi, että liput on ostettu. Ja tämä rouva oli niin innoissaan! :D Silloin kirjoittelinkin postausta jota voi lukea täältä.

 

IMG_8571.jpg

 

Olen fanittanut Apista aina noilta kasettiajoilta asti. :D Apulannan musiikki kiinnosti sata kertaa enemmän kuin kokeisiin lukeminen ja Apulanta soi mankasta ja korvalappustereoista useasti. Teininä en varmasti ollut ainoa joka haaveili Toni Wirtasesta samalla kun äitini ääneen kauhisteli huoneeni julisteista miesmakuani. :D

 

IMG_8573.jpg

 

Koska kyseisen bändin biisit ovat soineet läpi koko elämäni, tulee väistämättä eri kappaleista vahvoja tunteita ja muistoja esiin. Tietyistä kappaleista muistuu joku tai jokin asia.

Kävimme myös katsomassa Teit meistä kauniin-leffan josta ainakin itse pidin kovasti.

 

IMG_8577.jpg

 

Ysäri toi mukana aikuisuuteeni saakka kestäneen fanituksen kohteen joka jatkuu edelleen. Kuten polvipaikasta näkyy, Apiksen lisäksi fanitin Toni Niemistä. ;D

 

Miten on, onko sinulla ollut elämänmittainen fanituksen kohde? Kuulisin siitä mielelläni. :)