IMG_5842-normal.jpg

 

Otin hieman kuvia olohuoneesta jonka järjestystä muutin aiemmin. En valita että olohuone olisi liian iso (tilaa ei ole ikinä liikaa!), mutta mielestäni se on ollut liian avara, "keskeneräinen" ja ikäänkuin aukinainen. Olen ehdottanut miehelleni erään seinän kaatoa joka yhdistäisi tiloja entisestään ja saisin siihen järjestettyä suunnitellun kalustamisen, mutta kuten varmasti arvasittekin: mieheni mukaan tämä ei tule kyllä nyt kyseeseenkään! :D Jahas, eli toinen vaihtoehto saada olohuoneesta sitten pienemmän oloinen ja sitä kautta "pesämäinen" ja kotoisampi.

 

IMG_5844-normal.jpg

 

Lipaston sain vihdoin ja viimein muutetuksi makuuhuoneestamme olohuoneeseen ja se sai asettua seinällä olevan hyllykön alle.

 

IMG_5846-normal.jpg

 

Suurimman muutoksen teki tuo ison sohvan siirto olohuoneen ja keittiön väliselle rajalle niin että sohvan selkänoja on keittiön suuntaan. Näin mielestäni olohuoneen tila sulkeutui aivan omaksi tilaksi jota juuri olin kaivannutkin. Nyt ikäänkuin olohuone ja keittiö ovat erillään mutta tila edelleen sopivan avara ollakseen samassa tilassa edelleen.

 

IMG_5848-normal.jpg

 

Olohuone ikäänkuin kääntyi "pituus suunnasta" nyt poikittain. :)

 

IMG_5850-normal.jpg

 

IMG_5853-normal.jpg

 

Vaikka sohva siirtyikin keittiön ja olohuoneen rajalle, kulkuväylä takkahuoneeseen on edelleen riittävä.

 

IMG_5798-normal.jpg

 

IMG_5851-normal.jpg